2014. június 21., szombat

4. The Compliments - Bókok


Bókok


Ahogy visszamentél a teremben, éppen időben, az iskola csengő megszólalt, jelezve, hogy szünet van. Yura azonnal lerohant, hogy kikérdezzen.

- Yah, yah, miről beszéltetek, huh? M-mi történt?

Éppen úton voltatok a büfébe, de egyetlen szót sem szóltál, amíg kikérted a kajádat, és leültetek a megszokott helyetekre.

Nagyot sóhajtottál, amikor a barátnőd ismét faggatni kezdett.

- Hm... úgy látom, semmi jó... - mielőtt befejezte volna a mondatot, ijesztő póker arccal néztél rá, így abbahagyta a beszédet. Lehet, hogy legjobb barátnők voltatok, de nagyon ijesztő tudtál lenni, amikor mérges voltál.

Egészen addig, amíg le nem pillantottál a kajádra, és elő nem vetted a pálcikádat.

- Tényleg nem jó – mondtad, mielőtt betömtél volna egy sushit a szádba és kezdtél el enni úgy, mint egy Bulldog.

- Miért? Mi történt?

- Azt mondta, hogy gusztustalan pletykákat terjesztek kettőnkről... Most tényleg? - nyafogtál, mielőtt betoltál még egy sushit.

- Csak ezért hívatott?

Nagyot nyeltél, ahogy lassabban kezdted rágni az ételt.

- Yura-ah – kezdted, mire ő kérdő szemekkel nézett rád.

Sírós arcra váltottál.

- Eljárt a szám, miközben veszekedtünk – mondtad, ahogy sírós hangot imitáltál, de egyetlen könnycsepp sem jött a szemedből

- Hogy érted azt, hogy eljárt a szád? - kérdezte a legjobb barátnőd, miközben megveregette a hátadat.

- Véletlenül azt mondtam neki, hogy jóképű, magas, szexi, és.. és...

- És mi?

- És csábító – fejezted be siránkozva.

Hallottad, ahogy Yura próbálja elnyomni a nevetését, mire mérges pillantásokkal illetted őt.

- Yah! Szerinted ez vicces? - Yura rád mosolygott, miközben próbálta kontrollálni magát.

A dramatikus beszélgetésetek a telefonod csipogó hangja szakította meg.  Megnyitotta az üzenetet, és láttad, hogy a nővéredtől jött: Kris itt tölti az estét ma. Örülsz, hogy szóltam?

- Tch! – ráncoltad a homlokod, majd gyorsan bepötyögted a választ. Ja, tökmindegy. Biztos voltál benne, hogy a nővéred megforgatja a szemeit, panaszkodik rólad a barátainak, és hasonlók.

Hirtelen megszólalt az iskola csengő. Szünet vége. Osztály vissza.

Felsóhajtottál.

Előadás, előadás é...s előadás. A szexuális felvilágosító órán – ami a fizika előtt van – Mr. Kim felszólított.

- Kérem, Ms. Lee álljon fel. - Hosszú másodpercekig csak szemeztetek egymással. Egészen addig, még fel nem adtad, és engedelmesen felálltál a helyedről egy nagy sóhajjal. - Szexuális tevékenység alatt melyik fontosabb a jó orgazmus érdekében: a hossz vagy az átmérő?

- Az összes diák közül miért...

- A hossz vagy az átmérő? - szólt közbe Mr. Kim, mielőtt még befejezhetted volna a kérdésed.

- Seonsae...

- A. Hossz. Vagy. Az. Átmérő?

- Rendben, mindkettő – Mr. Kim kuncogott egyet a válaszodon, míg az egész osztály csendben hallgatott.

- Szóval szexuális aktus során a hosszat és az átmérőt fogja megnézni először, Ms. Lee? - Hitetlenkedve pislogtál a professzorodra.

- Most komolyan, seonsaengnim? Tényleg azt kérdezi tőlem?

- Igen – mondta Mr. Kim röviden. Összeszűkült szemekkel figyelted a tanárt, ahogy elindult feléd. Elvette a könyved.

- Van egy könyve, Ms. Lee. Nem játékból vette meg. Még csak nem is a jó oldalon van nyitva. Ha ennyire nem érdekli az óra, akkor nyugodtan távozhat.

Gúnyoson néztél rá.

- Tényleg? Azt akarja, hogy távozzak? Kétlem! Ahogy észrevettem, nem örülne neki, ha kimennék a  teremből. Ugye? - Mr. Kim vissza mosolygott rád, ahogy visszatette a könyved a padra.

- Nem az én veszteségem, kedvesem. A maga jegye forog kockán. És én egyetlen centet sem vesztek a fizetésemből, ha kimegy és leadja az órámat.

- Sosem fogom leadni ezt az órát, mert szeretem. Maga az, aki gusztustalan, Mr. Kim Jongin. Maga egy professzor. Egy profi. És nem hiszem hogy egy profi a diákja asztala alá kukucskál, csakhogy lássa milyen alsóneműt visel.

Épp a legjobbkor szólalt meg az iskola csengő.

Láttad, ahogy Mr. Kim arcán újabb mosoly jelenik meg, mielőtt még oda súgja neked: - Ezt még meg fogja bánni, Ms. Lee.

Elköszönt az osztálytól, még egy utolsó pillantást vetve rád, mielőtt kiment a teremből.

Rögtön azután, hogy Mr. Kim elhagyta a termet, Mr. Oh lépett be. Azelőtt annyira szeretted, mikor Mr. Kim távozott, és Mr. Oh jött be, de most utáltad mindkettőt.

Határozott póker arccal néztél a professzorodra. Még ha rád is néz, nem fogod kerülni a szemkontaktust.

Végül Mr. Oh volt az, aki lehajtotta a fejét, és elmosolyodott.

Mosolyog, tch! Gúnyoldótál magadban.

- Szóval ma megkérdeztem az igazgatót, hogy megengedi-e hogy túlórázzunk – kezdte Mr. Oh, mire mindenki felmordult. Mr. Oh elmosolyodott, majd folytatta. - Nyugalom osztály, Csak egy óra túlóra, hat órakor elmehetnek, és... - képtelen volt befejezni, mert mindenki dühöngeni kezdett. - Ha ezt nem tesszük meg, akkor biztos, hogy meg fognak bukni a következő záróvizsgán. Ezt akarják? - Mindenki nemet mondott nyilván. - A többi szakhoz képest, kicsit hátrébb vagyunk az anyagban, de jobb tanár vagyok, mint Mr. Huang. Plusz, hallottam néhány bókot miszerint jóképű, magas, szexi és csábító vagyok. Egyetértenek?

Hallva ezt az egész osztály előtt, szemeid tágra nyíltak, és teljesen elpirultál. Minden lány hangosan fejezte ki egyetértését.

- Szóval igazán szerencsések, hogy én vagyok a fizika tanárunk, igaz? - kérdezte Mr. Oh, miközben kuncogva rád nézett.

Mindenki örült, és a túlóra miatta harag már el is múlt. Az imént elhangzottak elég ismerősek voltak Yurának, ezért bokán rúgott és incselkedve pillantott rád, mire te mérgesen viszonoztad a szemkontaktust és tátogtál egy fogd be-t.



Na kinek, hogy tetszik Kai első jelenete?













Mert én először ilyen fejet vágtam: 













...és ettől még csak durvább lesz.



















Sehun pedig élvezi a helyzetet ;)

2 megjegyzés:

  1. Nyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu hát nem csalódtam :) Továbbra is mosolyogva olvastam végig, eszméletlen jól írsz ^^ Hát Kai elképzeltem, hogy mekkora kéjenc lehet, aki a lányok bugyiját lesi pl.: a lépcsőn is XD Sehun, ahh drága Sehun xD jó nem nem kalandozom el, de basszus pont a biasom!!! Úgyhogy lehet túltengő fantáziám nem ??? :D Nagyon várom már a folytatást :) !!!!

    VálaszTörlés
  2. Wauuuuuuuuu, tök király, hogy a részek ilyen gyorsan jönnek :D:DD Kai, édes fiam, sírok ... :"DD ahogy a csajszi betámadta. .. imádom :D:D:D
    Kíváncsi vagyok, hogy mi van Sehuinkával és azzal az SMS-es csajjal ... ÉÉÉÉÉÉÉÉÉS mi lesz a kis diáklánykával... :D:D:D
    Ezek a képek nagyon betaláltak itt a végén.><"" xd
    Várom a következő részt, mikor kapjuuuk? :33 :D:D:Dd

    VálaszTörlés