2014. október 25., szombat

30. Bull's Eye - Telitalálat



TELITALÁLAT

Kezei lassan becsúsztak az ismeretlen lány szoknyája alá, és szeméremajkaival kezdett játszani, amivel hangos nyögést csalt ki belőle. Kai nekinyomta ajkait a lány ajkaink és vad, éhes szenvedéllyel csókolta őt. 
- Nggh - hirtelen nyögés hagyta el száját, amikor egy másik lány férfiassága köré fonta ujjait. Ráharapott ajkára, miközben becsúsztatta egyik ujját a lány hüvelyébe, majd nemsokkal később még egyet csatlakoztatott az előzőhöz. Élvezet teli arcát fürkészte, miközben előre lökött a csípőjével a másik lány által okozta kéj miatt. Ujjainak mozgása abban a pillanatban felgyorsul, ahogy két ajak tapadt kemény férfiasságára.

Hamarosan elérte a mennyország kapuját, akárcsak a lány, akit megujjazott. Hangos lihegés töltötte meg a VIP szoba falait. Amikor a másik lány, aki orálisan elégítette ki őt, odahajolt, hogy egy csókot váltson vele, Kai eltolta magától és felállt. Elővette a tárcáját és az asztalra dobta a pénzt, miközben megszólalt.

- Tűnés! - A két lány felöltözött, majd miután elvették a  pénzt az asztalról, elhagyták a VIP szobát.

Kai megigazította a nadrágját, mielőtt bezárta az ajtót. A kanapéra rogyott, ahogy maga elé bámult a semmibe. Nem is ment haza azóta, hogy Kris leöntötte őt egy pohár vízzel.

- Mit képzel? Ne merészeljem megrontani az öccsét az életstílusommal?! - szitkozódik magában, majd elmosolyodott. - Tudja egyáltalán, hogy a kisöccse meleg?

Elvette a pohár bort az asztalról, és belekortyolt egyet. Visszahelyezte az üvegpoharat a helyére, ahogy megrántotta a vállát.

- Hálásnak kellene lennie, hogy vigyázok az öccsére, amikor ez az ő feladata lenne. Micsoda hasztalan báty! - mondta, miközben megkereste a felsőjét és visszahúzta magára.

Egyfolytában az a jelenet járt az eszében, ahogy Kris arcon önti őt az étteremben. Csak úgy otthagyta, miközben mindenki őt bámulta. Annyira kínos volt, hogy ahányszor visszaemlékezett rá, ökölbe szorult a keze. Teljesen felbosszantotta.

- Senki sem teheti ezt velem! - morogta összeszorított fogakkal.

Hirtelen eszébe jutott valami. Elmosolyodott a gondolaton, majd ismét elvette a poharat az asztalról, és kényelmesen hátra dőlt a kanapén.

- Jobban tennéd, ha vigyáznál a kis barátnődre, Wu Yi Fan! - mondta, mielőtt kortyolt egyet a borból. 



Másnap a mobilod ébresztője keltett fel. Már megint egy iskolanap. Annyi minden történt, olyan érzés volt, mintha már legalább egy hónap eltelt volna az utolsó alkalom óta. Ahogy visszagondoltál mindenre, elpirultál Lulu puszijának emléktől és kuncogtál egy aprót, de abbahagytad, amint megfogalmazódott valami a fejedben.

Miért érzem magam olyan ártatlannak, amikor Lulu megpuszil? Mintha egy angyal puszilna meg... De amikor Sehun csókolt meg, akkor... teljesen felizgultam. Mintha az ördög kisértene. Ez a kettő... teljes ellentéte egymásnak. 

És most ismét mérges lettél, ahogy visszaidézted Sehun korábbi szavait, amit New Yorkban mondott neked. Megráztad a fejed, hogy kizárd ezeket a gondolatokat belőle, és megragadtad a törölköződ, majd elvonultál a fürdőszobába, hogy lezuhanyozz. 

Miután végeztél, lementél az étkezőbe. Láttad, ahogy Sehun csendben, egyik kezével megtámaszkodva az asztalon reggelizik. Rád nézett egy rövid pillanatra, de szinte azonnal elkapta rólad a tekintetét, és folytatta az evést. Épp elindultál az asztal másik végébe, amikor a telefonod megcsörrent. Kivetted a táskából, ás láttad, hogy Lulu keres. Leültél az egyik székre egy villával a kezedben, miközben válaszoltál a hívásra. 

- Yoboseyo? 

- Jó reggelt, Cupido - szólalt meg Luhan. Öntudatlanul is elmosolyodtál, ahogy válaszoltál neki. 

- Jó reggelt! - Elvettél egy kenyeret,  és észrevetted, ahogy Sehun rezzenéstelen arccal bámul rád, miközben a szájában lévő falatot rágja, de figyelmen kívül hagytad.

- Itt vagyok a házatok előtt. Veled akarok reggelizni - közölte Lulu. Visszaraktad a kenyeret a helyére, majd felálltál az asztaltól. 

- Ah, persze, várj meg - mondtad, mielőtt letetted a telefont, és a csaphoz rohantál, hogy gyorsan megmosd a fogaid.

- Biztos az a fura srác hívott megint - motyogta Sehun, ahogy elsétáltál mellette. Megálltál, és szúrós szemekkel néztél rá, de ő csak folytatta az evést, mintha semmit rosszat sem mondott volna. 

- Tudja, mi a fura? Amikor egy professzor beleavatkozik a diákja magánéletébe! Talán saját magával kellene foglalkoznia, Mr. Oh! - mondtad. Már épp elakartál sétálni, amikor hallottál még egy morgást.

- Talán az udvarlód még sem olyan tökös. - Újabb szúrós pillantásokkal illetted a Professzorod, miközben rákiabáltál. 

- Yah! -  Sehun elégedett mosolyát látva, és ahogy iszik egy kortyot a poharából csak még dühösebb lettél. Utoljára ránéztél, majd kitrappoltál a házból. 

Amint kiértél az udvarra, megláttad Lulu autóját. Összeráncoltad a homlokod, miközben odasétáltál hozzá. Lulu vidáman mosolygott rád, de amint észrevette az arcodon lévő kifejezést, elkomorodott. 

- Ó, miért néz ilyen csúnyán az én Cupidom kora reggel? - Hallva ezt, lebiggyesztetted az ajakad. Erre Luhan elnevette magát, ős közelebb húzott, hogy megöleljen. - Csak vicceltem, bébi Cupido - mondta.

Elkerekedtek a szemeid, mielőtt elhúzódtál tőle. 

- Ezt miért? - nézett rád kérdően.

Vettél egy mély levegőt, mielőtt megszólaltál. 

- Túl sok testikontaktus van köztünk tegnap este óta. 

Luhan nyelt egyet, de azonnal elmosolyodott, ahogy ismét a karjai közé húzott. 

- Már mondtam, hogy én vagyok az első számú rajongód, nemde? Persze, ez nagyon új nekem, hogy nem láthattalak egy ideig. Annyira hiányoztál, hogy nem akarlak elengedni többé, így szeretnék maradni veled örökké. - A szíved majd kiugrott a helyéről, azt hitted beteg vagy, akkora hőhullám uralkodott el rajtad.

- Menjünk, együnk valamit, mielőtt elviszlek iskolába - javasolta Luhan, ahogy lenézett rád, te pedig elmosolyodtál, mielőtt bólintottál egyet.


Sehun is megmosta a fogát, miután befejezte a reggelit. 

- Köszönöm a reggelit - mondta az egyik cselédnek, mire a nő meghajolt és elvette az ürest tényért az asztalról. Sehun viszonozta a gesztust, majd magához vette a táskáját. Kisétált a házból, és már éppen ki akarta nyitni a kocsija ajtaját, amikor a szemei megpillantottak valami - vagy inkább valaki - ismerőset, amiről azt hitte, csak a képzelete játszadozik vele.  

Visszapillantott a ház másik oldalán lévő autóra, és látta Luhant, aki épp mosolygott a vezető ülésen.

 - Luhan? - kérdezte magában. Becsukta a szemeit, majd ismét kinyitotta őket, hogy még egyszer megnézze a férfit, de a kocsi ekkora már elhajtott. Követte a járművet a szemeivel, mielőtt gyorsan a sajátjához szaladt és  azonnal beszállt. Úgy döntött, követi a kocsit.



Amíg az úton voltatok, a fejed tele volt számtalan gondolattal. Majdnem mindennap Luhan, úgy intézi a reggeleit, hogy láthasson téged, és minden délután elhoz az iskolából egy csokor virággal együtt. Ez nem valami olyasmi, amit egy hivatalos pár csinál? Nem akartad letagadni, szépen lassan kezdtél beleesni Luluba. De egyelőre még nem akartad neki elmondani az érzéseid, mert ha beismered, az olyan, mintha igent mondanál az udvarlására. Még nem álltál készen arra, hogy kapcsolatban legyél valakivel, és nem azért mert még soha sem volt senkid. Nem ez volt az oka. Hanem azért, mert mindig azt remélted és kívántad, hogy Sehun legyen az első barátod. De azután, hogy rájöttél, hogy ő meleg... ez az álmod megsemmisült. Most, hogy Sehun maga is elmondta, hogy köztetek nincs semmi több egy egyszerű tanár-diák kapcsolatnál, azon gondolkodtál, hogy bevalld-e Luhannak az érzéseid és elfelejtsd-e a meleg professzorodat. 

Egy pillanatra Lulura néztél. 

Már eleget bizonyítottál - gondoltad magadban. 

Luhan észrevette, hogy őt bámulód, ezért viszonozta a pillantásod, elmosolyodott, majd újra az útra összpontosított. 

Te is rámosolyogtál, mielőtt az ablak felé fordítottad a fejed. 



A kocsi megállt az egyik étterem parkolójában. Sehun is leállította a motort, de bent maradt a kocsiban, és le sem vette a szemét a másik autóról. 



- Menjünk - mondta Luhan. Épp kiakarta nyitni az ajtót, amikor közbe szóltál.

- Lulu-ssi! - Luhan rád pillantott.

- Hm?

Megfogtad a kezét, és rámosolyogtál. 

- Pontosan egy hete, hogy vallomást tettél nekem. - Lulu csak bámult rád, ez eszébe sem jutott, amíg nem nem mondtad. Vettél egy nagy levegőt, ahogy megfogtad mindkét kezét. Már épp folyttani akartad, amikor Luhan leállított.

- Ne rohanj ennyire, Hyori-ah. Hajlandó vagyok megvárni, amíg döntesz. Sosem fogom megunni a várakozást. 

Vettél még egy mély levegőt, mielőtt rámosolyogtál.

- Nem, nem kell várnod, mert már eldöntöttem - ráztad a fejed, de a mosoly egy pillanatra sem hagyta el az arcod.  - Kedvellek, Lulu-ssi! - ismerted be végül. 

Luhan csak bámult rád, míg te szégyenlősen mosolyogtál. 

Máris... belém esett? 

Nem tudta, mit érezzen most és ezt te is észrevetted az arcán, amitől gyorsan eltűnt a mosolyod.

- Nem örülsz neki? Akkor vissza...

Luhan hirtelen elkapta a kezed, majd megrázta a fejét.

- Nem! Most már nem hátrálhatsz meg, Hyori-ah - mondta, mielőtt mosolyra görbültek ajkai.

- Nem hátrálhatok meg? Úgy beszélsz, mintha egy csaliba estem volna bele - kuncogtál, ahogy megütött a vállát játékosan.

Luhan mosolya lehervadt, ahogy meghallotta az előző kijelentésedet. 

- Gyere, együnk, Cupidom - mondtam fülig érő vigyorral. 


Abban a pillanatban, amikor Sehun látta, hogy kinyílik a kocsi ajtaja, szemei az abból kiszálló férfira tapadtak. Amint észrevette, hogy az illetőnek fekete haja van, összeráncolta a szemöldökét. 

De mintha tényleg Luhant láttam volna - gondolta. Látta az arcának vonalát, de még a profilját sem teljesen. Következő pillanatban egy lány is kiszállt a másik oldalról. Ismét összehúzta a szemöldökét az iskolai uniformis láttán. Pont olyan volt, mint az iskolában, ahol tanulsz és ő dolgozik. Amint a férfi felé fordultál mosolyogva, Sehun azonnal felismert.

- Hyori-ah? 

Ezután alaposabban is szemügyre vette a kocsit. Egy kis ideig elidőzött rajta, aztán eszébe jutott, hogy egyszer már látta az iskola parkolójában ezt a járművet. 

Szóval ez a srác Lulu-ssi? - kérdezte magában. 

Figyelte, ahogy te és a srác beléptek az étterem ajtaján, közben felvonta a szemöldökét, ahogy összerakott néhány kirakós darabot a fejében. Amikor beszéltem vele telefonon, nem szólalt meg. Amikor meg akartam nézni az arcát, elbújt előle. Lulu-ssi. Te nem Luhan vagy, igaz? Gyorsan kirázta ezeket a gondolatokat a fejéből, miközben hangosan beszélni kezdett.

- De mégis mi a fenéért udvarolna egy lánynak? És ez a srác teljes ellentét Luhannak. Lehetetlen, hogy ő legyen az. 

Ismét visszaemlékezett az arcra, amit korábban látott, és újra felhúzta a szemöldökét, miközben vett egy mély levegőt. 

- De tényleg Luhan arcát láttam a kocsiban - folytatta magában. - Mindegy, nem számít. - Lassan kezdett megőrülni a gondolatoktól. Aztán hirtelen eszébe jutott egy ötlet, amivel megbizonyosodhat a gyanújáról. Kiszállt a kocsijából és úgy döntött követi a másik kettőt az étterembe.

- Jó reggelt, uram - szólította meg egy hang, ahogy belépett az ajtón. Sehun meghajolt, mielőtt körbenézett az étteremben, és végül meg is találta, amit keresett. 



Te és Luhan egymás mellé ültetek, mivel az aszalnál kanapészerű szék volt. Végig mosolyogtál a barátodra, amit ő is szívesen viszonzott. Hamarosan hozott nektek egy étlapot az egyik pincét, amit gyorsan át is néztetek. 

- Mit szeretnél enni? Mit szólsz a sült marhahúshoz? - Kuncogtál egyet Luhan javaslatán. 

- Sült marhahús reggelire? 

Lulu összeráncolta a szemöldökét. 

- Miért? Mi baj van vele? - kérdezte, de hirtelen megütötte a fülét egy köszöntés, "Jó reggelt, uram". Ösztönösen felnézett, hogy megnézze ki az új vendég, de azonnal lefagyott, ahogy a másik egyenesen őt bámulta szemeivel. 



 Hú de rég volt már friss ebből, és nem is terveztem igazából, de tegnap rám írt az eredeti író, és nagyon örült és hálás volt, hogy lefordítom a történetét, ez pedig visszahozta a kedvem. :) Élveztem ezt a fejezetet. Véleményekre továbbra is igényt tartok, és örülnék neki, ha nem csak 2-3 ember írna. Illetve a WYN olvasóinak véleményére is nagyon kíváncsi vagyok, mert oda sem írtak sokan. Ez pedig kicsit elvette  a kedvem :(
Itt is megkérnélek titeket, hogy szavazzatok az üzenetemre, amit Sehunnak írtam. Mindennap lehet, úgyhogy Légyszíves támogassatok egy kattintással. Már egész szép szám összegyűlt, de ez még mindig kevés, hogy benne legyek az első ötvenbe, és nagyon szeretném, ha látná az üzenetemet. T___T

6 megjegyzés:

  1. Szia!:) Én is élveztem ezt a fejezetet. Ne haragudj, hogy a többi részhez nem írtam semmit, de igazából most dobtam össze egy profilt meg blogot, szóval innentől kezdve rendszeresen, névvel fogok írni neked.:)
    Ne vegye el a kedved, hogy nem írnak sokan, olvasni többen olvassák, és nem egy helyen láttam már, hogy kitették a blogot.:)
    /és szavaztam az üzenetedre/
    További szép estét, örültem, hogy olvashattam!:)
    - Ociana

    VálaszTörlés
  2. Tudod mennyire hianyolom a forditasod meg az irasod?! Nagyon! Par hete letettem arrol, hogy naponta frissitgessem, mert nem lattam ertelmet pedig nagyon imadom a What You Need-et es a nagy hianyban kenytelen voltam elorol elolvasni. Nagyon imadom mindkettot ez annyira orulnek, ha megint lenne sok frissites. Ment a sziv, es koszonom. ♥

    VálaszTörlés
  3. hali :) nagyon orulok az uj resznek mivel ez az egyik kedvencem es mar nagyon kivi voltam a folytatasra, az angolt meg mar csak azert sem akartamXD
    ehez a reszhez szolva remelem hogy luhan lebukik es leszall a csajrolXD az elejen meg aranyosnak tunhetett ez a stilus de en mostmar hanyok toleXD remelem a folytatassal kapcsoltban nem lankad majd a kedved es hamarosan lathatunk uj reszt :D

    VálaszTörlés
  4. Már 3.-szor olvadtam el a ficit. És megőrülők, hogy nincs folytatva.
    Lehetséges lenne az hogy a közel jövőben folytatod a fordítást? Én nagyon imádom. Mikor rátaláltam pár hónapja a történetre nem gondoltam volna, hogy ennyire rabul fog ejteni. És pont a legizgalmasabb résznél hagytad abba..
    Bízok benne, hogy hamar olvashatom a folytatást.

    VálaszTörlés
  5. Egyetértek Ancsival, bízom benne, hogy a közeljövőben folytatod a fordítást. Ez az egyetlen olyan fici, amit mindennél jobban elakarok olvasni. Akarom a végét, a folytatást, hogy mi lesz! Végre egy olyan fici, ami számomra kiszámíthatatlan, és nem utálom a főszereplő lányt. Annyira jó lenne tovább olvasni! Nagyszerű író vagy, tehetséged van, és egy ideje semelyik blogod felől nem hallok.

    VálaszTörlés
  6. Szia!
    Annyira örülök, hogy fordítod ezt a történetet éremélem fogod is még továbbiakban is. A WYN-t is nagyon szeretem és várom a folytatást. Sok sikert és kitartást az íráshoz.
    Sok puszi: Domi

    VálaszTörlés